Mine mål for sommerferien

  • Lese flere bøker fullt ut - Uff, jeg er IKKE godt i gang. Har en bok som jeg tar med meg rundt omkring, men får ikke lest den. Okei, i dag SKAL jeg begynne å lese! Hmm, høres mer fristende ut hvis jeg setter meg ned med litt kakao og en god bok. Høres mer fristende ut nå. Må jo være i litt lese-humør til skolen igjen.
  • Finne på mye morsomt med venner! - Dette punktet er vel det jeg er mest god i gang med. Har vært på campingtur med fem av mine beste venner, sovet i telt med Kenneth og Bendik, fått sett igjen Kamz flere ganger selv om hun har flyttet, hatt Irmelin på besøk osv. Men mer moro skal det bli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Lage ny musikk - Jamme litt på keyboardet/gitaren og få fram nye sangtekster :) Love it!
  • Trene og tøye ut mye - Jeg vil ikke være stiv som en stokk og svak som en snegle når sommeren er over altså, og i sommeren når det er så fint vær må man jo motivere litt!
  • Lage god mat og drikke! Finne nye smoothie- og snacksoppskrifter kan jo komme til hjelp til annledninger :)


Hva er dine mål for sommerferien?

Skriv en ny kommentarDesignet er laget av: http://dinalarzen.blogg.no/


Jeg er en jente på 14 år som har flyttet til storbyen. Jeg elsker musikk, å lage filmer og ta bilder + mye mer. På denne bloggen skriver jeg om hverdagen, mote og alt mulig rart. Håper du leser bloggen min videre, da blir jeg glaaad!

+ Legg meg til som venn
hits