App Anbefaling #5 - VIDEO

Flaut.  

Hva synes du?
Burde jeg fortsette med sånne videor? 

06.nov.2011 // 21:21 // Anbefalinger // Kommentarer (4)

Portrett-objektiv

Hei, tenkte å skrive litt om objektivet jeg har kjøpt. Har lest på flere blogger at mange har problemer med å drasse med seg speilrefleksen sin når de skal ut på byen, til venner osv. Det samme problemet hadde jeg, så jeg kjøpte det lille objektivet Canon Lens Ef 50 mm. Den har bedre blender-åpner (tror det var det det het) som gjør at det blir bedre lys, kortere lukkertid og fungerer også bedre i dårlig belysning + at det som er bra med portrettobjektiv er at da blir bakgrunnen uklar sånn at det blir fokus på personen(e).


Her bruker jeg portrett-objektivtet. Du får kjøpt det på b.l.a. Japan Photo.

Det kan ikke zoome, så det er ikke det jeg ville kjøpt hvis du kun bruker speilrefleks til å ta bilder av gjenstander og slike ting. Dette objektivet er for å ta bilder av folk og sånt, hvis jeg kan si det på den måten. Det fungerer jo selvfølgelig fortsatt som en vanlig speilrefleks når du tar bilder av ting og tang som du kan bruke når du drar på ferie og sånt. Så neste gang jeg skal på ferie kan jeg ikke vente med å ta masse bilder med dette objektivtet!

Alt i alt elsker jeg det nye objektivet og er kjempe fornøyd. Nå blir jo ikke vesken min så tung heller når jeg skal dra rundt omkring, så da blir det jo blant annet flere speilrefleksbilder på bloggen vet dere, tihi.

Hva slags objektiv bruker du?

 

03.okt.2011 // 22:01 // Anbefalinger // Kommentarer (8)

App Anbefaling #4

Nope, har ikke sluttet med app anbefalingene, tihi! Denne gangen skal jeg anbefale et avhengiende, tidsfordriv-spill. To av venninnene mine spiller det så fort de har sjansen, haha. Jeg snakker om Rat On A Skateboard

Utrolig populært spill, og jeg må innrømme at det er ganske gøy!

Har du spilt det før?

15.sep.2011 // 18:02 // Anbefalinger // Kommentarer (2)

Ukens blogg

3. anbefaling - uke 33

Ja, da er det tid for ukens blogg igjen! Denne gangen har jeg valgt Emilie sin blogg emias.blogg.no.


Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Hun tar fine bilder og skriver bra. Kjempefin blogg, fortsett med det gode arbeidet og stå på!


Trykk HER hvis du også vil bli ukens blogg. 

16.aug.2011 // 23:20 // Anbefalinger // Kommentarer (3)

Ukens blogg

2. anbefaling - uke 32

http://inassuper.blogg.no/

Hun blogger ofte, er kjempeflink til å skrive og tar fine bilder. Ta gjerne titt innom bloggen hennes! 


Vil du også være ukens blogg? Trykk HER.

12.aug.2011 // 17:54 // Anbefalinger // Kommentarer (4)

App anbefaling #3

TVGuiden:

Dette er seriøst en helt genial app. Det står hvor langt det er igjen av programmene som har startet på kanalene. Det står hvilke programmer som kommer etterpå og du kan legge til varsler for å ikke gå glipp av favorittprogrammene dine. Anbefales!

Har du denne appen?

08.aug.2011 // 14:12 // Anbefalinger // Kommentarer (5)

Ukens anbefaling

1. anbefaling - uke 31

Shring.blogg.no
Den første anbefalingen går til Ingrid Marie. Hun tar utrolig fine bilder og oppdaterer ofte. Ryddig og oversiktlig design, hun skriver veldig bra og lager ikke for mye tekst. Anbefaler å ta en titt!

05.aug.2011 // 09:13 // Anbefalinger // Kommentarer (2)

Anbefale din blogg?

Tenkte å ha "Ukens anbefaling" på bloggen, så det er bare å kommentere i vei med din bloggadresse så kommer jeg til å anbefale en og en blogg jeg rett og slett synes er bra hver uke.Din bloggadresse?

04.aug.2011 // 18:50 // Anbefalinger // Kommentarer (11)

App anbefaling #2

Her kommer min andre 2. app anbefaling på bloggen.

Dette spillet heter Tiny Wings. I starten syntes jeg det ikke var spesielt gøy, men etterhvert ble det bare morsommere og morsommere. AB og jeg ble helt avhengig av det en stund, lol. Det koster 7 kr (jeg har App Store kort på et bestemt beløp for å slippe å bruke bankkort). Du skal prøve å skli/fly over hauger o.l. for å komme til nye øyer osv, litt vanskelig å forklare.

Spilt Tiny Wings før?

01.aug.2011 // 17:01 // Anbefalinger // Kommentarer (3)

App anbefaling

Wow, har hatt bloggen i et par dager og så får jeg allerede så varmhjertige kommentarer. Det er utrolig koselig!

Jeg tenkte å ha en app anbefaling til dere som enten har iPhone eller iPod Touch (evt iPad også). Det heter OldPhotoPRO og er en ganske stilig kamera app. 


Et lite "Review"-bilde. Appen er helt gratis.

Poenget er veldig enkelt. Du tar et bilde, eller velger et bilde fra biblioteket og så lager det seg automatisk om til et "gammelt" bilde. Eller, som hvertfall ser gammelt ut. Det blir faktisk fine bilder, men for å lagre bildene til biblioteket ditt må du huske å trykke på "Save", ellers blir de ikke lagret.

Har du denne appen?
Burde jeg fortsette med slike innlegg? 

25.jul.2011 // 13:28 // Anbefalinger // Kommentarer (1)
hits