Nye bloggen

Har laget meg ny blogg, koselig om du lå meg til som venn på www.mondelia.blogg.no, så er vi fortsatt blogg-venner, tihi!

21.jan.2012 // 17:54 // Everyday // Kommentarer (3)

Derfor lager jeg ny blogg

En av grunnene til at jeg skal lage ny blogg er fordi jeg lagde bloggen 22. Juli rett før jeg fikk vite om det med bomben og Utøya, så det blir litt sånn kjipt når bloggen har 1 års jubileum som dere kanskje skjønner. Jeg lager et nytt innlegg her når jeg har laget bloggen, og i dag var Hannah og jeg på shopping så jeg har innkjøp og sånt å vise dere!

Synes du at jeg gjør det riktige, eller..?

21.jan.2012 // 16:15 // Everyday // Kommentarer (3)

Først Aker Brygge, så lekser...

Da jeg satt på sofaen og nørdet ipoden min i stad tenkte jeg: "Nei, nå må jeg jammen meg se å reise meg opp og finne på noe" så først dro jeg til Melda, så chillet vi med litt musikk og sånn, og deretter dro vi til Aker Brygge, mehehe.

Men så kom jeg på at jeg har lekser....Men da jeg fant ut at jeg hadde et uåpnet blad i vente så likte jeg dette bildet under istedet...Men jaja, får vel gjøre mattearket... Og naturfagen... Usjameg.

18.jan.2012 // 19:51 // Everyday // Kommentarer (6)

Kjære trikk

Kjære trikken som jeg akkurat rakk i dag på sekundet, men som hadde en døråpner som ikke fungerte som gjorde at jeg ikke kom meg på... WHY ME?


Kameraet mitt savnet å bli vist på bloggen skjønner dere.

Første gangen jeg ikke rakk trikken i dag. Jaja, en gang må bli den første når man lever i storbyen. Jeg følte meg så stolt idet jeg rakk fram til dørene rett før den skulle til å kjøre, men så funker søren meg IKKE den åpne-knappen! Takk gud for at det ikke er langt tid mellom når trikkene kommer..

Hvordan kommer du deg til/fra skolen?

17.jan.2012 // 18:07 // Everyday // Kommentarer (7)

Bowlingbursdag

Var utrolig hyggelig i bursdagen til Deka i dag, vi bowlet, spiste pizza, og hadde det veldig koselig. Aller først på bowlingen så var det to litt... Ja, ting. Først så hadde de selvsagt ikke tatt opp gjerdene som lagde et problem for oss alle, og for det andre skrev de Deka sitt navn Delca...

Så da ble jo starten av poengsummen sånn..


Alle fikk 0 poeng unntatt Deka...

MEN så fikk vi endelig opp gjerdene, så det ble litt bedre resultater etterhvert..


Jeg som ble så fornøyd med 2. plassen, men til slutt tok Imen meg igjen... På siste kast.. Hvor hun fikk spare...

Og bare for å avslutte med et webcam bilde vi tok:


Leyla og Olga ville ikke være med på bildet, pft...

Liker du å bowle?
Hva har du gjort i dag?

15.jan.2012 // 20:42 // Everyday // Kommentarer (2)

Kooselig dag

Etter skolen dro Imen, Melda og jeg på Mc Donalds, og så kom Olga og Anna. Vi snakket i over en time, og deretter dro Olga, Imen og jeg på en annen cafè og koste oss der. Vi hadde det utrolig morsomt, jeg fikk helt vondt i smilehulene, hihi.

 
Søte Melda og Imen på skolen i dag, tihi.

Hva skal du i helgen?

13.jan.2012 // 18:17 // Everyday // Kommentarer (3)

Vært på butikken

og kjøpt maat <3 Slapp av, skal ikke spise alt her og nå, må jo kose meg med noe til Frustrerte Fruer også, mehe.Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og litt sånt, og jeg er så sliten (ble jo trening fram og tilbake til butikken i tillegg) og har vondt i ryggen så nå skal jeg slappe av.

Er du også glad i mat? Tihi...

10.jan.2012 // 17:00 // Everyday // Kommentarer (0)

Long time no see

Okei, unnskyldningen min for å ikke ha blogget på et par dager er fordi det har skjedd ganske mye i det siste, som dere kanskje skjønner ettersom jeg har flyttet, går på ny skole osv. Det går forresten veldig fint på den nye skolen, og jeg skal bli flinkere til å oppdatere etterhvert for vennene mine i Tønsberg ville gjerne at jeg skulle blogge sånn at de kan se litt hva jeg driver med på å om dagen og sånt siden vi ikke ser hverandre like ofte.


Bare elsker den der as...

I helgen overnattet Kamilla, super koselig! Passer fint at hun har flyttet til Asker, for nå bor vi jo faktisk nærmere hverandre, haha. Og dere burde sjekke ut kusinen min sin side randiane.com, flinkee søta!

Går det bra med deg på skolen da?

09.jan.2012 // 19:07 // Everyday // Kommentarer (0)

Hey whats up

Oioioi jeg har vært dårlig blogger i det siste. Har jo vært litt styr med ny skole og sånt u see. Forresten, et bra tips: for å ikke føle deg helt utenfor når du kommer til et nytt sted, vær ganske utadvendt, det hjelper. 

Meg atm:
Hva skjer hos deg'aa?

04.jan.2012 // 16:24 // Everyday // Kommentarer (5)

Første skoledag

Utrolig hyggelig at mange sendte meldinger og ringte til meg første skoledag, men dere kan godt vente til skolen er ferdig neste gang, haha søtiser <3

Uansett, ja, første skoledag var i dag..  Det var litt skummelt først, men jeg ble faktisk ganske fort tryggere og tryggere i klassen. 

Og bare for å ha noe i innlegget som passer til... innlegget...

Yeah yeah

Hvordan var din skoledag? 

03.jan.2012 // 17:13 // Everyday // Kommentarer (4)

Oslo shopping

Er med Anna på bytur, og nå sitter vi på mc donalds. shopping i oslo, woho!!

Hvem er meldingen fra da Anna? ;-)

Jajs, hva skjer hos dere nå da?

02.jan.2012 // 14:59 // Everyday // Kommentarer (7)

Hey 2012

Nyttårsaften var helt fantastisk, det var kjempe gøy! Anna Emilie, Kiri og jeg laget en kortfilm som vi viste for alle i selskapet etterpå, tihi. I dag hadde hadde jeg Anna Emilie på besøk igjen og noen andre fra familien. Starten på 2012 har vært utrolig gøy og koselig, samtidig rolig og avslappene.


Weheartit, såklart <3

Tusen takk til alle som stakk innom bloggen min i 2011, håper dere gjør det dette året også!

Hadde du en fin nyttårsaften?

01.jan.2012 // 20:26 // Everyday // Kommentarer (6)

Godt nyttår!

Feirer nyttårsaften hvert år med Kiri og Anna Emilie med familiene våre. Det er så koooselig! Vi har nettopp spist og nå skal vi straks lage en film, I LOVE MAKING MOVIES. Selv om det var Anna Emilie som foreslo det faktisk.
OH GOD CHECK OUT THIS FOOD. I LOVE FOOD. Sorry, har nettopp fått i meg food så da blir jeg litt rar. Heh.

Hva gjør du denne nyttårsaften?

2012 kommer til å bli fett!

31.des.2011 // 21:30 // Everyday // Kommentarer (5)

Dagen i dag

Denne dagen har jeg fått gjort kjempemye! Først fikk jeg kjøpt ormekur til pusen, så var det en tur på IKEA og deretter var jeg i et lite selskap og ble enda bedre kjent med noen jenter som jeg møtte for flere år siden.


 Meg i kveld, tihi.

Klipte meg forresten i går. Fikk vekk de slitte tuppene og knutene, også har jeg tynnet håret, deilig med ikke så tykt hår lenger!

Har du fått gjort mye i dag?
Synes om min litt-nye frisyre?

30.des.2011 // 23:11 // Everyday // Kommentarer (11)

Stakkars pus

Uff, katten min ser ut til å ha fått bendelorm eller noe mark-lignende, så jeg skal dra og kjøpe ormekur i dag.Hun var ikke så veldig fotogen i dag kan man si.

Har du et dyr som har fått noe lignende?

30.des.2011 // 12:24 // Everyday // Kommentarer (12)

På toget

Liker du å kjøre tog?

28.des.2011 // 13:41 // Everyday // Kommentarer (5)

Happy face

Haha, jeg tenkte at siden iPhoner kan dele internett så burde jo xperian min også det. Så bare gikk jeg på instillinger og fant noe som het flyttbart wifi-nettverk eller noe, og siden jeg har gratis surfing på mobilen så bare laget jeg et wifi passord og sånn og etter 1 minutt så har jeg laget et trådløst nettverk. Så jeg har altså gått rundt uten internett fordi jeg ikke har prøvd det før nå, lol.


HAPPY FACE.

Irmelin overnattet hos meg i natt, kooselig. Og så dro vi og Randiane på Waynes Coffe, mimimi.

Hva har du gjort i dag? Kreativt spørsmål.

26.des.2011 // 17:03 // Everyday // Kommentarer (4)

Goood juuuul!

Hei kjære og søte mennesker! Har dere hatt en fin jul? Det har jeg! I går ble det så mye julegreier at jeg fikk ikke blogget, i tillegg til at jeg ikke har tilgang til nett på macen min, for vi har ikke trådløst nettverk på det nye stedet ennå. Nå deler snille Irmen internett fra iPhonen sin så jeg får blogget nå, jippi!

Noen at the moment bilder:

Nå skal jeg drikke opp gløggen min og så bloggas vi senere!

Har dere hatt en fin juuul?

25.des.2011 // 21:20 // Everyday // Kommentarer (7)

Shopaholic serien

Har dere sett filmen "En shopaholicers bekjennelser"? Vel, jeg leser den serien i bøker, og forfatteren er kjempeflink til å skrive humoristisk. Hvis du liker å lese engelske bøker og er jente, kanskje du vil begynne å lese Shopaholic-serien?

Lest en av bøkene i denne serien før?

23.des.2011 // 11:18 // Everyday // Kommentarer (4)

En onsdagskveld

Sitter godt med tøflene på, magasinet Mag, og med verdens søteste pusekatt ved siden av meg. Mer avslappende blir det ikke.Verdens søteste jenter ga meg disse tre gavene på avskjedsfesten i går, uff, de er altfor snille. Vi blogges senere søtiser.

Hva gjør du i kveld?

21.des.2011 // 21:51 // Everyday // Kommentarer (4)

I love you

Det var kjempekoselig i går! Var så utslitt at jeg sov til kl 12 i dag, tar ikke lang tid før jeg snur hele døgnrytmen min... Vi var 18 stk i går, noe som førte til tre store pizzaer gikk bort, to store isbokser og 10 brusflasker. Her er noen bilder fra i går.


Emma er i partyhumør!


Søte Tina og Andrine <3

Også var det så nydelige mennesker som skulle posere for kameraet, og så må en raring komme inn i bilde.

Stakkars Andrine har brukket håndleddet...

Det er så digg med juleferie! Tror jeg skal starte den med en stor kopp kakao (som jeg for det meste gjør hver dag) og så får jeg se hva dagen bringer meg videre. 

Hadde du en fin dag i går?

21.des.2011 // 12:58 // Everyday // Kommentarer (3)

En viktig dag

Dette er en dag jeg kommer til å huske resten av livet. Dette er min siste dag på skolen før jeg skal flytte. Matilde og jeg sang Skycraper og We Found Love foran hele skolen i dag, jeg holdte på å kaste opp av nervøsitet. Jeg skal ha en avskjedsfest etterpå, kommer til å bli litt trist, men samtidig gøy!

Flinke Hannah og Julie som også sang:

Zuzanna og Julie:

Også var det meg og Matilde...
 

Bildene er fra videokameraet, så ble bedre film enn bilder for å si det sånn, mehe.

Hvilken dag slutter du på skolen?

 

20.des.2011 // 11:49 // Everyday // Kommentarer (5)

Flytte

Jeg skal da flytte til Oslo etter jul. Er kjempe spent, men også nervøs for å begynne på ny skole. Noen som har begynt på ny skole før og har noen tips eller kan si hvordan det var første skoledag?16.des.2011 // 16:32 // Everyday // Kommentarer (3)

Da var julestemningen i gang

Tror ikke jeg har fått så mye julestemning før i dag. I dag var Silje og jeg flere timer i byen og handlet inn julegaver. Da jeg kom hjem satt jeg meg ned med julemusikk og pakket inn alle gavene, og nå må jeg gjøre de siste leksene mine. Tuddles.Har du fått julestemning?
Har du begynt med å pakke inn julegaver? 

15.des.2011 // 15:42 // Everyday // Kommentarer (9)

Lager video til dere

Jeg har ryddet i sminken kjempelenge i dag og så filmet jeg en sminkekolleksjonen min-video til dere! Men det var så dårlig lys første gangen jeg filmet og redigerte det, så filmet på nytt med litt mere lys og sånn. 

Gleder du deg? Tihi.

14.des.2011 // 22:39 // Everyday // Kommentarer (2)

Digg morgen

Toast og kakao ♥ Åh, det er så digg med hjemmeuke! Selv om vi har en del lekser å gjøre da, mimimi. 

Hva skal du i dag?

14.des.2011 // 12:52 // Everyday // Kommentarer (13)

Twitter brukernavn?

Uff, jeg bytter alltid twitternavn for jeg sliiiter med å finne et. Jeg synes liksom fornavnet og etternavnet mitt blir så kjedelig, ble lei av det etter en dag... Så hvis du kan finne et brukernavn til meg så har jeg veldig lyst til at det skal ha noe med film å gjøre siden jeg elsker å drive på med film, og navnet mitt Tina i det :)

Hvis du har det beste forslaget lager jeg en vurdering av din blogg!


Twitter

13.des.2011 // 18:34 // Everyday // Kommentarer (4)

The past days

Den andre bloggtingen tok evigheter når det kom til å laste opp bilder, så kommer til å blogge om hverdagen min her, så bruker jeg det andre bare som filmblogg, så jeg kommer til å oppdatere hver gang om filmgreier :)

Så, da får jeg vel ta en liten gjennomgang av de to siste dagene...

Kino og så på "New Years Eve" med Cornelia, Ingrid og Silje.


Vi må jo få i oss litt mat før filmen starter. :)


På bussen.


Maaat <3


jo hehe vi er bare så nusselige mimimimimi.

Og i dag så blåste det noe helt sinnsykt og regnet pisket over hele meg, jeg har bare et bilde for å vise hvordan jeg så ut da DET vindslaget kom:

"

Har du sett New Years Eve?

13.des.2011 // 16:43 // Everyday // Kommentarer (1)

Nice evening

Kenneth har nettopp vært her. Vi lagde kakao, spiste litt snacks, så på TV osv. Og jeg måtte jo selvfølgelig få han til å se Hellcats med meg, mwihi. 


Vi måtte jo selvfølgelig kose litt med pusi også <3


Jeg må virkelig begynne å slutte med å ta bilder i speilet med kameraet trøckt oppi trynet.

Hatt en fin dag? 

07.des.2011 // 22:10 // Everyday // Kommentarer (4)

Pancakes in the house

Jeg har nettopp blitt ferdig med å øve til et bokforedrag, jeg skal snakke om en dårlig bok som man såvidt forstår en dritt av. Uansett.. Jeg har bare laget pannekaker og sånt etter at vi var på badeland, hehe.


De var dessverre ikke like gode som de ser ut som.


gøy-å-ta-bilde-i-speilet #1


gøy-å-ta-bilde-i-speilet #2

Hva har du gjort i dag?

06.des.2011 // 21:35 // Everyday // Kommentarer (2)

Må-gjøre video?

Hei, har tenkt til å ha en må-gjøre video. Kanskje med en venn, noen forslag?


Random til tusen.


06.des.2011 // 17:38 // Everyday // Kommentarer (8)

Må bare digge bilspill

Har nettopp vært på besøk hos Bendik og Heine, men Bendik måtte tidlig på trening... Vi koste oss med pannekaker og bilspill, mehehe.

 

Ja, selvfølgelig er jeg fjortiss, ser du ikke det?...

Hva har du gjort i kveld?

05.des.2011 // 21:45 // Everyday // Kommentarer (0)

Kosmetikk-kalender

Jeg hadde helt glemt at det var 1. desember i dag jeg, så da folk gikk rundt og snakket om hva de fikk i kalenderen i dag kom jeg på at jeg hadde glemt å åpne den første luken... 

Fikk denne kosmetikk-kalenderen fra en i familien som hadde kjøpt den på båten på Taxfree eller noe sånt.
 

Og i dag fikk jeg...En hvit øyenskygge, woho!

Hva slags kalender har du?

01.des.2011 // 17:18 // Everyday // Kommentarer (3)

ei flink liten flickan

Nå har jeg vært en flink liten pike og gjort litt matte homework, også har jeg jo kost meg med litt brus også da, tihi. Om 5 min så starter Hellcats, wohoo. Ha en fin kveld videre søtnoser. 

30.nov.2011 // 20:27 // Everyday // Kommentarer (0)

Sjohei

I dag har jeg vært på konfirmasjon-avslutnings greie siden det ikke blir flere møter for i år. Nå sitter jeg og chiller og skal til å gjøre litt lekser før jeg skal se på Hellcats, elsker den serien!

Vi hadde det litt gøy på bussen, mehe. Ja, interessant innlegg må jeg si.

Hva har du gjort i dag?

30.nov.2011 // 19:15 // Everyday // Kommentarer (1)

Søt krukke

Håper dere har en fin mandag søtiser! Tenkte å vise min søte, lille kake/muffins krukke som jeg fikk fra Nelly til bursdagen.Fra Kremmerhuset.

Hva synes du om den?

28.nov.2011 // 17:00 // Everyday // Kommentarer (6)

Lang filmdag

Heeysan! Har filmet kjempelenge i dag, vi er snart ferdig med filmen! Holder på å redigere fjerde filmdag-videoen, er bare ikke helt sikker om det er greit for de nye skuespillerene om jeg legger den ut. Skal spørre dem, tehe. 
Søte Nelly og Andrine. :)

Hva har du gjort i dag?

24.nov.2011 // 17:59 // Everyday // Kommentarer (4)

This wednesday

Hei folkz! Vært på komf. møte i dag, etter det var det deilig å ha tatt en dusj og bare chille i kosedress. Nå skyper jeg med folk og skal til å gjøre litt lekser. Jeg byttet forresten header fordi jeg likte mye bedre å ha en header med farger. :)Hva har du gjort i dag?

23.nov.2011 // 19:13 // Everyday // Kommentarer (4)

Here I am, Once again

Hehe, thumbs up for passende overskrift. Ja, da er jeg tilbake... Jeg har slettet mange av de siste hverdagsinnleggene fra kategorien "Everyday", bare for å få litt mer oversikt over dem igjen og for å få en litt ny start på bloggen. Også har jeg fått nytt design, takk til Anne som tipset om det.

I dag og i morgen kommer jeg til å bare ordne litt med design og sånt, så starter jeg opp med bloggingen fra onsdag, siden i morgen har jeg ganske mye å gjøre. Blogges da!

21.nov.2011 // 18:45 // Everyday // Kommentarer (3)

No day is so bad it can't be fixed with a nap

Formen min er mye bedre ettersom jeg har fått sovet litt og tatt det med ro. Men nå skal jeg straks legge meg, skal prøve å være litt energisk i morgen tidlig (noe som det er 4 % sjanse for).


Savner sommeren 2011...

Når pleier du å legge deg?

19.sep.2011 // 22:25 // Everyday // Kommentarer (5)

Syk...

Dro hjem fra skolen i dag pga har helt sykt vondt i hodet og føler meg ikke spesielt bra. Har prøvd å gjøre det litt koselig for meg selv ved å tenne et lys, ha noe varmt å drikke, og bare slappe av. Haha, høres litt klisje ut.


Jeg er ikke den eneste som er nokså slapp i dag som dere ser...

Sorry for ipod bilder, men orker ikke å ordne med kameraet nå.

Noen andre som er syke i dag?

19.sep.2011 // 10:48 // Everyday // Kommentarer (10)

Gudstjeneste

Vært en utrolig koselig overnatting! Vi ble vekket av den fine alarmen til Silje siden vi skulle på gudstjeneste i dag forhold til konfirmasjonen vår. Der hørte jeg hvertfall den lengste preken jeg noen gang har hørt.


Nydelige Silje utenfor kirken.

Skal du/Har du konfirmert deg kristelig eller borgelig?

18.sep.2011 // 12:49 // Everyday // Kommentarer (5)

Jentene på overnatting

Har vært en utrolig koselig dag! Aurora og Silje overnatter hos meg, vi har sett på film og kost oss med pizza og goddis. Silje og jeg facerapet Auro helt forferdelig også, så det tok en jobb å skrive til alle sammen "facerape" til alle etterpå. MEN det var verdt en god latter. <3


Kattepusen min liker seg oppå Auro tydligvis.


Vi så på filmen Easy A, elsker den filmen!
<3

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i kveld?

17.sep.2011 // 23:47 // Everyday // Kommentarer (3)

The city

Stikker til byen strax, lunch med familien, og litt shopping med venner etterpå. Flott måte å feire fredagen på!

Dette er da meg i dag. Ha en flott fredag videre snupper!

16.sep.2011 // 14:35 // Everyday // Kommentarer (8)

Spørsmålsrunde

Jeg har faktisk aldri hatt en spørsmålsrunde på bloggen før, men har jeg jammen meg tenkt til å ha en. Det er TRE kategorier jeg kommer til ha i videon med svarene.

  1. Om bloggen
  2. Om meg (lol)
  3. Filmen

Får ofte mange spørsmål rundt omkring om hvordan jeg fikk filmen på kino, når jeg startet opp med filmen blablabla, så her får dere nå sjansen til å få svar for nå føler at jeg har svart på tusen like spørsmål tusen like ganger. :pTusen takk for spørsmål, jeg kommer til å svare på dem innen en uke på video! :)

15.sep.2011 // 21:43 // Everyday // Kommentarer (3)

Chocolate milk for life

Vet ikke hva det er med meg og engelske overskrifter.. Uansett, nå sitter jeg og skyper med folk og drikker sjokolademelk lizzooom. Sykt chill!

Liker du sjokolademelk?
Du skal i daaag da?

15.sep.2011 // 16:04 // Everyday // Kommentarer (3)

Bilder fra filmkvelden

I går så skulle jeg legge ut bilder til dere av filmkvelden med Helene, Silje, Auro, Emma, Annie og meg, men bildene ville ikke lastes opp. Men nå er de her, jippiii.


Godteri-modellen.Vi så på "Kongen av Bastøy", drit bra film! Anbefaler den sterkt. Utrolig koselig kveld, tihi.

Hva synes du om bildene?
Har du sett Kongen Av Bastøy? 

15.sep.2011 // 14:37 // Everyday // Kommentarer (2)

With ma homies

Har nettopp kommet hjem fra Auro og Annie. Helene og jeg var på besøk og vi lagde toast, så litt på TV og gjorde lekser mens vi hørte på musikk. Veldig koselig! Nå skal jeg stikke og spille litt basket og deretter blir det filmkveld med jentene.


Haha, Annie hadde lonerparty.


Jentene mine. <3

Dere skal i kveld da søtiser?

14.sep.2011 // 17:00 // Everyday // Kommentarer (4)

Dancing is like dreaming with your feet

Har nettopp kommet hjem fra dansingen. Sinnsykt gøy! Går på dansestilen funk, anbefaler dette hvis noen har lyst til å lære seg en ny dansestil.

Liker du å danse?

13.sep.2011 // 17:01 // Everyday // Kommentarer (6)

Filmkveld med girlza

I dag tok Auro, Emma og jeg bussen inn til butikken pga det innmarri dårlig været (jeg ble helt gjennomvåt da jeg ventet på bussen, glemte at det fantes paraply). Der kjøpte vi oss litt goddis og leide film, deretter dro vi hjem igjen og så på filmen. Utrolig koselig!

 

Elsker Hilary Duff, så jeg ble glad for at det ble dette valget. Morsomt å se hun i denne rebelske rollen.

Har du sett filmen Surviving Summer?

12.sep.2011 // 21:38 // Everyday // Kommentarer (3)

its sunday, sunday...

Har vært en veldig koselig dag. Først Oslo, og da jeg kom hjem kom Emma på besøk. Vi hadde det veldig koselig, men i morgen er det skole så nå får jeg vel være flink jente og legge meg.

Nydelig bilde ikke sant? NOT, men hadde ikke noe annet bedre bilde fra dagen... Ser ut som en 8-åring.

Du gjort i dag da?

11.sep.2011 // 22:14 // Everyday // Kommentarer (4)

Cafe i Oslo

Tusen takk for kommentarene deres i forje innlegg, leserne har alltid rett! Nå chiller jeg på en cafe i Oslo, blogges!

Vært på Waynes Coffee før?

11.sep.2011 // 13:34 // Everyday // Kommentarer (7)

The truth

Jeg innrømmet det, jeg savner å blogge. Iiik. Som sagt var jo en av grunnene til at jeg sluttet var fordi jeg hadde så mye å gjøre for tiden, både av film, skole og musikk (dans og piano). Men nå som premieren på filmen er ferdig, er det ikke så mye å styre med lenger.

Men jeg har lyst til å begynne å blogge igjen for jeg blir så inspirert av alle disse flinke bloggerne. Jeg kommer ikke til å skrive 7 innlegg hver dag og ha perfect pictures i hver av dem, men jeg skal prøve så godt jeg kan når jeg har lyst til å blogge.

Hva synes du er best?

10.sep.2011 // 23:26 // Everyday // Kommentarer (7)

Blogg"pause"?

Tusen takk for alle gratulasjonene, betyr kjempe mye! I dag startet vi også i 9. klasse, var koselig å se så mange igjen. I tillegg på bursdagen min fikk jeg vite hvilken dag filmen jeg regisserte kommer på kino.

Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er fordi jeg har mistet blogglysten, og i tillegg er det så mye som skjer for tiden. Sånn som at jeg feks har tenkt til å fokusere på skolearbeid, filmarbeidet og dansing som jeg skal begynne på igjen. Det frister ikke å ha en hverdagsblogg mer, men hvis du vil ha mer info om det nyeste om filmen trykk HER


Har ikke Anna-Emilie søt bamse? <3 Tihi. :)

Vet ikke om jeg kommer tilbake på denne bloggen. Probably not. Takk for meg!

22.aug.2011 // 21:03 // Everyday // Kommentarer (5)

14 år i dag!

Yey, i dag har jeg bursdag! Fikk frokost og gaver på sengen, kjempe koselig!


Tatt da jeg var 13, tihi.

19.aug.2011 // 10:03 // Everyday // Kommentarer (17)

nom nom

Har nettopp vært på butikken, og nå er det jeg som har ansvaret for middagen. Blir tacolefser med salat, mmm.

 

Også var det salg på litago. I looove sjokolademelk.


Også Thumbs up for siste dag som trettis-kokk.


Liker du å lage mat?

18.aug.2011 // 17:12 // Everyday // Kommentarer (12)

Nice day

EDIT: Oida, bildet og mye av teksten og sånt kom ikke med. Det er fikset nå:
Hatt det kjempe koselig i byen i dag med Nelly og Ida Sophie :-) vi dro på pizzarestaurant også har jeg kjøpt litt ting & tang.

17.aug.2011 // 20:31 // Everyday // Kommentarer (8)

Good morning

I dag sto jeg opp kl 10 fordi jeg skal til byen med Nelly og fordi jeg tror det er på tide å få en riktig døgnrytme til skolen begynner igjen... Bare jeg som føler det feil å bruke alarm i sommerferien? Nå koser jeg meg med en kopp kakao og fiiin sol.Hva skal du i dag?

17.aug.2011 // 10:38 // Everyday // Kommentarer (5)

Friends are kisses blown to us by angels

Har vært en kjempe koselig dag! Først syklet Emsi, Silje og jeg til butikken og kjøpte is og litt sånt. Deretter dro vi hjem og så var Cecilie sammen med oss. Vi tok bilder, laget sjokoladekake og litt av hvert.


Utrolig glad i dere jentene mine. <3

Hva synes dere om bildet?
Hva har dere gjort i dag?

16.aug.2011 // 21:37 // Everyday // Kommentarer (4)

Either you run the day or the day runs you

Hehe, jeg ble vekket av vekkerklokken kvart på 12 i dag... c: Grunnen til at jeg har på alarm da er sånn i tilfelle jeg sover altfor lenge, tihi. Har alltid vært B-menneske jeg...


Random bilde, noe som jeg ikke er så glad i men tror ikke dere har så lyst til å se det trøtte ansiktet mitt nå.

Hva skal du i dag?

16.aug.2011 // 12:04 // Everyday // Kommentarer (3)

with ma friieeendsHar nettopp vært hos Auro og Annie med Nelly og Emsi. Kjempe koselig. Sorry for dårlig kvalitet på bildene, tok de med iPoden.

Hva har du gjort i kveld?

15.aug.2011 // 22:28 // Everyday // Kommentarer (6)

I just wanna lay in my bed...

Det var utrolig koselig å se de fra USA igjen etter 2 år.  Nå er jeg så sykt sliten, aner ikke hvorfor. Men digg å ligge i chilleoutfit med macen da.


Bilde nr. 2 beskriver min aktivitet akkurat nå.

Hva har du gjort i dag?

14.aug.2011 // 23:32 // Everyday // Kommentarer (2)

Fikset på docken

Heey. Snart får vi besøk fra USA. Ikke hele USA altså, men noen vi kjenner. Har ryddet litt på rommet, og fikset på docken til macen. Har lastet ned mange nye ikoner i dag.Tycks?

14.aug.2011 // 18:20 // Everyday // Kommentarer (10)

Om meg

Jeg elsker å lage og redigere film og ta bilder. I starten av 2011 fikk jeg et stipend fra en organisasjon til å lage en film. Det var en av de morsomste øyeblikkene i mitt liv. Jeg elsker også musikk, og startet å danse som 5-åring. Jeg er en stooor belieber (yeah, got a problem?) og elsker også Avril Lavigne og Jessie J.

Elsker også mote, og liker å mikse sammen klær og dra på shopping med vennene mine. Mine venner kan ikke beskrives. De er helt herlige og jeg er så utrolig glad for å ha dem.

14.aug.2011 // 12:54 // Everyday // Kommentarer (3)

BIEBER PARADEN

I dag har Auro og jeg vært på Bieber paraden i Oslo, sykt gøy! Det var helt crazy, vi tok over Oslo city så alle svingdører og rulletrapper måtte stoppes.

Var du på paraden? :)

13.aug.2011 // 17:39 // Everyday // Kommentarer (5)

The beach

Vann, sol, sand. Elsker stranden! Var der i dag med Agnes.

Er du ofte på stranden?

11.aug.2011 // 19:04 // Everyday // Kommentarer (6)

Thank you

Agnes og jeg kom nettopp hjem fra stranden og da fikk jeg vite at jeg er med i blogg vs blogg hos >Ina< og jeg ble utrolig glad da jeg så dette:

Jenta bak tich.blogg.no heter Tina. Hun er 97 og blogger veldig bra synes jeg =) Jeg er egentlig fast leser, og jeg liker bloggen hennes veldig godt! Hun har fine, klare bilder, og blogger ganske ofte og har spennende overskrifter og tekst sånn at det er gøy og lese bloggen.

Tusen takk Ina for utrolig koselig tilbakemelding!


Haha, sorry det er bare det at jeg aldri har fått så bra tilbakemelding på bloggen før. Tusen takk, og det hadde vært utrolig koselig om du stemte på meg her. Tusen takk igjen!

11.aug.2011 // 18:23 // Everyday // Kommentarer (1)

Friendship is the golden ribbon that ties the world together

Det var kjempe koselig å få se Agnes igjen! Vi har nettopp kost oss med toast og Snapple. Nå er hun og skifter imens jeg blogger, og så skal vi stikke ned til Emma en tur og møte henne, Annie, Jesper og Petter.
Haha, dette sto på Snapple-korken...

Hva skal du resten av dagen?

10.aug.2011 // 15:40 // Everyday // Kommentarer (6)

Besøk fra Sverige

Den kjempeglade nyheten jeg fikk vite i går er at bestevennen min som har flyttet til Sverige kommer på besøk i dag! Skal møte hun snart i byen når hun kommer med toget.


Et bilde fra da jeg var på besøk hos henne i Sverige.

Har du noen nære venner utenfor Norge?


10.aug.2011 // 10:54 // Everyday // Kommentarer (6)

Gjesteinnlegg

Hej allihopa!

Nå har vi kommet hjem fra byen, noe som var utrolig koselig! PS. innkjøpene kommer senere på video. Det er jeg Cornelia som skriver. Tich holder på med å ordne tl filmkveld, som vi skal kose oss med senere. Og dere som leser denne bloggen burde fortsette med det siden Tich har mange overaskelser på lur :)

Leser du denne bloggen? Og hvorfor?

- Cornelia

09.aug.2011 // 17:15 // Everyday // Kommentarer (5)

På cafe at the moment

På cafe med Nelly nå, kjempe koselig! Har handlet litt skolesaker og litt sånn. Blogges!

09.aug.2011 // 14:48 // Everyday // Kommentarer (3)

Da var det by'n


Ring fra H&M.


Fjortis-posering, lol. Blidene er tatt i dag.

Ble vekket av en utenlandsk dame i dag som ringte og spurte om hun hadde kommet til en eller annen tannlege... Uansett, skal straks til byen med Nelly, gleder meg til å se hun igjen. Har ikke sett henne på en stund nå. Vi blogges senere i dag!

Hva skal du i dag?
Fått rare telefoner fra fremmede?


Gjerne besøk venninnen min Anna-Emilie sin blogg her.

09.aug.2011 // 12:20 // Everyday // Kommentarer (8)

Whip my hair

Nå holder jeg på å få håret klippet, kjempe spent på hvordan det blir! 


Willow Smith er kul, lol. Denne sangen er litt fengene da.

Hvor ofte pleier du å klippe deg? 

07.aug.2011 // 16:16 // Everyday // Kommentarer (12)

The sunset is just beautiful

Nettopp vært på besøk på tremenningen min sin hytte, kjempe koselig! Fikk tatt en båttur, laget god mat (flinke vi er Kristine!) og spist dessert. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og kosee meeeg.


Tatt av meg i dag.

Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort i dag?

06.aug.2011 // 22:48 // Everyday // Kommentarer (12)

Fjortiz om 2 uker

Jeg husker alltid at når Cornelia har bursdag så har jeg bursdag om 2 uker, så hennes bursdag minner meg på det hvert år (LOL). Ønsker meg egentlig ikke noe spessielt, forslag? xD


Dette bildet tok jeg da jeg var 12 år, og det har ikke endret seg når det kommer til å ta speilbilder...


05.aug.2011 // 23:33 // Everyday // Kommentarer (2)

Litt trøtt

Nå er jeg fortsatt hos gutta og er ganske trøtt etter å bli vekket halv 9. Vi skal kanskje dra og bowle i dag pga det dårlige været.
Også en liten blogg-bursdagshilsen til Cornelia! Skrev ikke noe personlig i forje innlegg for ville ikke blande det med ukens blogganbefaling. Bare sånn til info, lol.

Du skal i dag?

05.aug.2011 // 12:03 // Everyday // Kommentarer (4)

Outfit 04.08.11

Er hos Heine og Bendik nå, vi har badet og koset oss. Tenkte bare å slenge inn outfitet for i dag.

Singlet - fra en sånn butikk x)
Shorts - Gina Tricot

Hva synes du?

04.aug.2011 // 16:34 // Everyday // Kommentarer (4)

Venn på besøk

Nå har jeg en venn på besøk, vi har vært på stranden, tatt et bad, drukket brus og bare hatt det kjempe koselig.

Du gjør i kveld?

03.aug.2011 // 20:31 // Everyday // Kommentarer (2)

Mye bading

Har tilbrunget dagen hos Heine og Bendik, kjempe koselig! Vi badet 3 ganger, spiste is osv. Nå skal jeg slappe av med en film med familien.


Bildet er tatt selv.

Badet mye i det siste?

02.aug.2011 // 20:15 // Everyday // Kommentarer (3)

Mareritt

Huff, våknet kl 7 i dag med hjertet bankende oppi halsen og var utrolig varm. Hadde et utrolig panikk-aktig mareritt. Hater mareritt, pleier sjeldent å få det.


Bilde fra her om dagen. Foto: Emma

Pleier du å få mareritt?

02.aug.2011 // 08:23 // Everyday // Kommentarer (3)

I love that summerfeeling

Okei, sommerfølelsen er en av de beste følelsene i verden (lol, emosjonelt)! I dag har jeg vært på stranden med Emma og Vetle, og etterpå kom Emma til meg og vi så på filmen "Just Go With It" og drakk iskaffe.


Flink Emma er til å redigere, hehe.

Du gjort i dag da?

31.jul.2011 // 23:58 // Everyday // Kommentarer (3)

Koselig dag

Dette har nok vært en av dagene i sommerferien jeg har hatt mest sommerfølelse. Først møtte jeg opp med Kenneth, Emma og Vetle. Så var vi hos Emma og koste oss og deretter dro vi og badet. Det var masse folk på stranden og deilig vann. Vært en utrolig koselig dag! 


Beklager håret mitt her, hadde nettopp badet, så det var halvveis tørket...

Du gjort i dag da?
30.jul.2011 // 19:35 // Everyday // Kommentarer (4)

Never Say Never på DVD

I dag kjøpte jeg meg Never Say Never på DVD, og så den rett etterpå. Elsker filmen, og elsker Justin Bieber!

Fikk til å med et Bieber Fever armbånd på kjøpet. <333

Har du sett Never Say Never?

29.jul.2011 // 21:53 // Everyday // Kommentarer (6)

Litt bilder

Beklager for 0 blogging i går, men hadde ikke tilgang til internett og det var den siste dagen på hytta til Anna-Emilie så vi ville bruke den fullt ut. Vi kjørte tub sammen og da vi kom på en skikkelig stor bølge så tok jeg baklengs salto ned i vannet, haha. Fun.

Her kommer litt bilder fra de tre siste dagene:
Vi leide filmen Easy A, den var faktisk ganske bra.


Bare sånn til info, hadde vi godteri inni munnen her, så ikke diss.

Sett Easy A før?

29.jul.2011 // 13:30 // Everyday // Kommentarer (2)

Fakkeltog

I dag har Ingrid og jeg gått i fakkeltog for det som skjedde på Utøya og i Oslo. Da vi så hvor alle hadde lagt blomster og lys, var det mennesker som gråt og det var mange sørgelige ansikter. Uff, forferdelig det som har skjedd altså.Har du gått/sett på fakkeltog i dag?

25.jul.2011 // 20:42 // Everyday // Kommentarer (7)

Reading and eating

Har nettopp vært en tur i byen. Nå er jeg hjemme og koser meg med en yoghurt og en god bok.

Hva har du gjort/hva skal du i dag?

25.jul.2011 // 16:25 // Everyday // Kommentarer (3)

Blogger jeg leser

Tenkte bare å vise dere hvilke blogger jeg leser. Det er så mange utrolig flinke bloggere som jeg synes fortjener litt creds.

www.kristineam.blogg.no - elsker bloggen hennes! Hun har kjempefin og variert stil + hun skriver kjempebra!

andreabadendyck.blogg.no - Ja, hun er på topplisten, men hun fortjener likevel creds for hun er en veldig flink blogger (synes jeg da).

 
yulin.blogg.no - Yu Lin er en amazing blogger og hun var en av de første bloggene jeg begynte å lese fast. Har lest den i over et år, også er hun utrolig søt.

carolinemaria.blogg.no - Kjempeflink til å ta bilder, og skriver om litt forskjellig.

Ja, det er vel de fire bloggene som foreløbig står øverst på listen min.

Leser du noen av disse bloggene?
Hvilke blogger leser du? 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

24.jul.2011 // 13:35 // Everyday // Kommentarer (4)

Butikken med MatildeSorry for sidelengs, tehe...

Har nettopp vært på butikken med Matilde. Veldig koselig! Vi kjøpte litt ting & tang og fikk lov til å henge opp filmplakaten for filmen "En boks full av ønsker" også, som btw snart kommer på kino.

Hva har du gjort i kveld?

23.jul.2011 // 22:34 // Everyday // Kommentarer (3)

Kontakt

Har laget meg en meny i sidebaren, så derfor tenkte jeg å lage en "Kontakt"-knapp.

Email: tich@hotmail.no
Twitter: @MissCrazyTina 

23.jul.2011 // 18:56 // Everyday // Kommentarer (0)

I blogghumør

Været klarer jo ikke å bestemme seg. Først er det overskyet, så blir det sol, så pøseregner det i et par minutter, så blir det sol igjen, og nå er det sol OG regn. Jaja, variasjon e jo flott deet... 


Japp, nå sluttet det å regne igjen...

Men siden jeg er i blogghumør nå vil jeg gjerne vite hva dere liker å lese om. Hva vil du lese om?

23.jul.2011 // 17:31 // Everyday // Kommentarer (1)

22.07.11 endret Norge

Dette om Oslo og Utøya har spredt seg utrolig mye, til å med gjerningsmannen Anders har blitt TT (trending topic) på twitter. I går var den verste dagen siden 2. verdenskrig, altså for 60 år siden. Det er flott at flere kjente folk har sendt ut sine "prayers" til Norge. Blant annet Obama, Joe Jonas, Jasmine Villegas og Kenny Hamilton.


Norge må holde sammen, dette er viktig bevis på at vi alle må prøve å lage et bedre og trygt samfunn.

23.jul.2011 // 13:05 // Everyday // Kommentarer (2)

Mine mål for sommerferien

  • Lese flere bøker fullt ut - Uff, jeg er IKKE godt i gang. Har en bok som jeg tar med meg rundt omkring, men får ikke lest den. Okei, i dag SKAL jeg begynne å lese! Hmm, høres mer fristende ut hvis jeg setter meg ned med litt kakao og en god bok. Høres mer fristende ut nå. Må jo være i litt lese-humør til skolen igjen.
  • Finne på mye morsomt med venner! - Dette punktet er vel det jeg er mest god i gang med. Har vært på campingtur med fem av mine beste venner, sovet i telt med Kenneth og Bendik, fått sett igjen Kamz flere ganger selv om hun har flyttet, hatt Irmelin på besøk osv. Men mer moro skal det bli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Lage ny musikk - Jamme litt på keyboardet/gitaren og få fram nye sangtekster :) Love it!
  • Trene og tøye ut mye - Jeg vil ikke være stiv som en stokk og svak som en snegle når sommeren er over altså, og i sommeren når det er så fint vær må man jo motivere litt!
  • Lage god mat og drikke! Finne nye smoothie- og snacksoppskrifter kan jo komme til hjelp til annledninger :)


Hva er dine mål for sommerferien?

22.jul.2011 // 22:52 // Everyday // Kommentarer (0)

Chilling

Har hatt en venn på besøk og nå chiller jeg foran pc'n med musikk. Utrolig trist det med eksplosjonen i Oslo, R.I.P. de som er omkommet.


Foto: Privat ©

Flere som har hørt om eksplosjonen? :/

22.jul.2011 // 20:08 // Everyday // Kommentarer (0)

Thank u Matilde

Da har jeg laget meg ny blogg, igjen. Uff, nå har jeg blitt en av de som lager ny blogg oftere, klarte å holde meg i over et år med den første bloggen min, men så ville jeg ha en forandring og nå er jeg her. Jeg liker å blogge i sommerferien når det så dårlig vær ute som det er nå (ikke det at jeg ikke liker å blogge når det er sol altså). 

Grunnen til overskriften er "Thank u Matilde" er fordi hun fant på bloggnavnet for meg. TUSEN TAKK. Jeg bruker nemlig alltid over hundre år på å finne bloggnavn.

Joa, da ser jeg fram til flott blogging. Og sånt. :-) 

22.jul.2011 // 19:13 // Everyday // Kommentarer (2)
hits