Nye bloggen

Har laget meg ny blogg, koselig om du lå meg til som venn på www.mondelia.blogg.no, så er vi fortsatt blogg-venner, tihi!

Derfor lager jeg ny blogg

En av grunnene til at jeg skal lage ny blogg er fordi jeg lagde bloggen 22. Juli rett før jeg fikk vite om det med bomben og Utøya, så det blir litt sånn kjipt når bloggen har 1 års jubileum som dere kanskje skjønner. Jeg lager et nytt innlegg her når jeg har laget bloggen, og i dag var Hannah og jeg på shopping så jeg har innkjøp og sånt å vise dere!

Synes du at jeg gjør det riktige, eller..?

Først Aker Brygge, så lekser...

Da jeg satt på sofaen og nørdet ipoden min i stad tenkte jeg: "Nei, nå må jeg jammen meg se å reise meg opp og finne på noe" så først dro jeg til Melda, så chillet vi med litt musikk og sånn, og deretter dro vi til Aker Brygge, mehehe.

Men så kom jeg på at jeg har lekser....Men da jeg fant ut at jeg hadde et uåpnet blad i vente så likte jeg dette bildet under istedet...Men jaja, får vel gjøre mattearket... Og naturfagen... Usjameg.

Kjære trikk

Kjære trikken som jeg akkurat rakk i dag på sekundet, men som hadde en døråpner som ikke fungerte som gjorde at jeg ikke kom meg på... WHY ME?


Kameraet mitt savnet å bli vist på bloggen skjønner dere.

Første gangen jeg ikke rakk trikken i dag. Jaja, en gang må bli den første når man lever i storbyen. Jeg følte meg så stolt idet jeg rakk fram til dørene rett før den skulle til å kjøre, men så funker søren meg IKKE den åpne-knappen! Takk gud for at det ikke er langt tid mellom når trikkene kommer..

Hvordan kommer du deg til/fra skolen?

Bowlingbursdag

Var utrolig hyggelig i bursdagen til Deka i dag, vi bowlet, spiste pizza, og hadde det veldig koselig. Aller først på bowlingen så var det to litt... Ja, ting. Først så hadde de selvsagt ikke tatt opp gjerdene som lagde et problem for oss alle, og for det andre skrev de Deka sitt navn Delca...

Så da ble jo starten av poengsummen sånn..


Alle fikk 0 poeng unntatt Deka...

MEN så fikk vi endelig opp gjerdene, så det ble litt bedre resultater etterhvert..


Jeg som ble så fornøyd med 2. plassen, men til slutt tok Imen meg igjen... På siste kast.. Hvor hun fikk spare...

Og bare for å avslutte med et webcam bilde vi tok:


Leyla og Olga ville ikke være med på bildet, pft...

Liker du å bowle?
Hva har du gjort i dag?

Nytt designHva synes dere?

Kooselig dag

Etter skolen dro Imen, Melda og jeg på Mc Donalds, og så kom Olga og Anna. Vi snakket i over en time, og deretter dro Olga, Imen og jeg på en annen cafè og koste oss der. Vi hadde det utrolig morsomt, jeg fikk helt vondt i smilehulene, hihi.

 
Søte Melda og Imen på skolen i dag, tihi.

Hva skal du i helgen?

Teenager Posts

Silje og jeg elsker å nørde sånne kule sitat-bilder, spesielt fra teenagerposts.tumblr.com. Bildene er så geniale!
Vært på butikken

og kjøpt maat <3 Slapp av, skal ikke spise alt her og nå, må jo kose meg med noe til Frustrerte Fruer også, mehe.Da jeg kom hjem gjorde jeg lekser og litt sånt, og jeg er så sliten (ble jo trening fram og tilbake til butikken i tillegg) og har vondt i ryggen så nå skal jeg slappe av.

Er du også glad i mat? Tihi...

Long time no see

Okei, unnskyldningen min for å ikke ha blogget på et par dager er fordi det har skjedd ganske mye i det siste, som dere kanskje skjønner ettersom jeg har flyttet, går på ny skole osv. Det går forresten veldig fint på den nye skolen, og jeg skal bli flinkere til å oppdatere etterhvert for vennene mine i Tønsberg ville gjerne at jeg skulle blogge sånn at de kan se litt hva jeg driver med på å om dagen og sånt siden vi ikke ser hverandre like ofte.


Bare elsker den der as...

I helgen overnattet Kamilla, super koselig! Passer fint at hun har flyttet til Asker, for nå bor vi jo faktisk nærmere hverandre, haha. Og dere burde sjekke ut kusinen min sin side randiane.com, flinkee søta!

Går det bra med deg på skolen da?

Hey whats up

Oioioi jeg har vært dårlig blogger i det siste. Har jo vært litt styr med ny skole og sånt u see. Forresten, et bra tips: for å ikke føle deg helt utenfor når du kommer til et nytt sted, vær ganske utadvendt, det hjelper. 

Meg atm:
Hva skjer hos deg'aa?

Første skoledag

Utrolig hyggelig at mange sendte meldinger og ringte til meg første skoledag, men dere kan godt vente til skolen er ferdig neste gang, haha søtiser <3

Uansett, ja, første skoledag var i dag..  Det var litt skummelt først, men jeg ble faktisk ganske fort tryggere og tryggere i klassen. 

Og bare for å ha noe i innlegget som passer til... innlegget...

Yeah yeah

Hvordan var din skoledag? 

Årets første innkjøp

Har vært på shopping med >Anna< i dag, suparkozalig. Nå er jeg hos henne på macen hennes imens hun spiser middag, hihihi. Det var kjempe masse salg i byen i dag.

Her er dagens innkjøp!


Notatbok fra Accesorize


Øyenskygger, pinsett og fliseklemmere fra H&M (har gavekort på H&M, hehehe)


Sokker på salg til 29 kr fra BikBok.

Hva synes dere om innkjøpet?

 

Oslo shopping

Er med Anna på bytur, og nå sitter vi på mc donalds. shopping i oslo, woho!!

Hvem er meldingen fra da Anna? ;-)

Jajs, hva skjer hos dere nå da?

Hey 2012

Nyttårsaften var helt fantastisk, det var kjempe gøy! Anna Emilie, Kiri og jeg laget en kortfilm som vi viste for alle i selskapet etterpå, tihi. I dag hadde hadde jeg Anna Emilie på besøk igjen og noen andre fra familien. Starten på 2012 har vært utrolig gøy og koselig, samtidig rolig og avslappene.


Weheartit, såklart <3

Tusen takk til alle som stakk innom bloggen min i 2011, håper dere gjør det dette året også!

Hadde du en fin nyttårsaften?"Photography is a way of feeling, of touching, of losing. What you have caught on film is captused forever... it remembers little things long after you have forgotten everything."

+ Legg meg til som venn
hits