I love that summerfeeling

Okei, sommerfølelsen er en av de beste følelsene i verden (lol, emosjonelt)! I dag har jeg vært på stranden med Emma og Vetle, og etterpå kom Emma til meg og vi så på filmen "Just Go With It" og drakk iskaffe.


Flink Emma er til å redigere, hehe.

Du gjort i dag da?

Koselig dag

Dette har nok vært en av dagene i sommerferien jeg har hatt mest sommerfølelse. Først møtte jeg opp med Kenneth, Emma og Vetle. Så var vi hos Emma og koste oss og deretter dro vi og badet. Det var masse folk på stranden og deilig vann. Vært en utrolig koselig dag! 


Beklager håret mitt her, hadde nettopp badet, så det var halvveis tørket...

Du gjort i dag da?
Never Say Never på DVD

I dag kjøpte jeg meg Never Say Never på DVD, og så den rett etterpå. Elsker filmen, og elsker Justin Bieber!

Fikk til å med et Bieber Fever armbånd på kjøpet. <333

Har du sett Never Say Never?

Litt bilder

Beklager for 0 blogging i går, men hadde ikke tilgang til internett og det var den siste dagen på hytta til Anna-Emilie så vi ville bruke den fullt ut. Vi kjørte tub sammen og da vi kom på en skikkelig stor bølge så tok jeg baklengs salto ned i vannet, haha. Fun.

Her kommer litt bilder fra de tre siste dagene:
Vi leide filmen Easy A, den var faktisk ganske bra.


Bare sånn til info, hadde vi godteri inni munnen her, så ikke diss.

Sett Easy A før?

En liten video fra bilturen

Sorry at jeg ikke blogger før klokken 1 på natten altså, men har vært ganske opptatt i dag. Nå er jeg på hytta til AB, vi laget musikkvideo til en sang vi har spilt inn (som vi brukte laang tid på, men var gøyda<3) og i kveld har vi kost oss med potetgull, brus, ta bilder osv. Her er en liten video fra da vi satt i bilen, lol...

video:gy i bilen

Hva har du gjort i dag?

Ny shorts og singlet

I dag fikk jeg se Anna-Emilie min igjen etter over et år! Hun har nemlig flyttet til Singapore, men hun er på besøk i Norge nå og har vi overnatting sammen, yey. <3 Før i dag var vi i byen og da kjøpte jeg en ny shorts og singlet. Det var skikeklig salg der!

FRA GINA TRICOT, 99 kr tilsammen.


Hva synes du?

Fakkeltog

I dag har Ingrid og jeg gått i fakkeltog for det som skjedde på Utøya og i Oslo. Da vi så hvor alle hadde lagt blomster og lys, var det mennesker som gråt og det var mange sørgelige ansikter. Uff, forferdelig det som har skjedd altså.Har du gått/sett på fakkeltog i dag?

Reading and eating

Har nettopp vært en tur i byen. Nå er jeg hjemme og koser meg med en yoghurt og en god bok.

Hva har du gjort/hva skal du i dag?

App anbefaling

Wow, har hatt bloggen i et par dager og så får jeg allerede så varmhjertige kommentarer. Det er utrolig koselig!

Jeg tenkte å ha en app anbefaling til dere som enten har iPhone eller iPod Touch (evt iPad også). Det heter OldPhotoPRO og er en ganske stilig kamera app. 


Et lite "Review"-bilde. Appen er helt gratis.

Poenget er veldig enkelt. Du tar et bilde, eller velger et bilde fra biblioteket og så lager det seg automatisk om til et "gammelt" bilde. Eller, som hvertfall ser gammelt ut. Det blir faktisk fine bilder, men for å lagre bildene til biblioteket ditt må du huske å trykke på "Save", ellers blir de ikke lagret.

Har du denne appen?
Burde jeg fortsette med slike innlegg? 

My nails

Elsker å være kreativ når det kommer til å lakke negler. Har nettopp kjøpt en Hand & Nail-lotion til 36 kr som gjør neglene dine sterkere og du får mykere hender. Hvis du liker å lakke negler anbefaler jeg den. Her har jeg brukt den grafitti-greia.Hva synes du?
Liker du å lakke negler?

Blogger jeg leser

Tenkte bare å vise dere hvilke blogger jeg leser. Det er så mange utrolig flinke bloggere som jeg synes fortjener litt creds.

www.kristineam.blogg.no - elsker bloggen hennes! Hun har kjempefin og variert stil + hun skriver kjempebra!

andreabadendyck.blogg.no - Ja, hun er på topplisten, men hun fortjener likevel creds for hun er en veldig flink blogger (synes jeg da).

 
yulin.blogg.no - Yu Lin er en amazing blogger og hun var en av de første bloggene jeg begynte å lese fast. Har lest den i over et år, også er hun utrolig søt.

carolinemaria.blogg.no - Kjempeflink til å ta bilder, og skriver om litt forskjellig.

Ja, det er vel de fire bloggene som foreløbig står øverst på listen min.

Leser du noen av disse bloggene?
Hvilke blogger leser du? 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Butikken med MatildeSorry for sidelengs, tehe...

Har nettopp vært på butikken med Matilde. Veldig koselig! Vi kjøpte litt ting & tang og fikk lov til å henge opp filmplakaten for filmen "En boks full av ønsker" også, som btw snart kommer på kino.

Hva har du gjort i kveld?

Kontakt

Har laget meg en meny i sidebaren, så derfor tenkte jeg å lage en "Kontakt"-knapp.

Email: tich@hotmail.no
Twitter: @MissCrazyTina 

I blogghumør

Været klarer jo ikke å bestemme seg. Først er det overskyet, så blir det sol, så pøseregner det i et par minutter, så blir det sol igjen, og nå er det sol OG regn. Jaja, variasjon e jo flott deet... 


Japp, nå sluttet det å regne igjen...

Men siden jeg er i blogghumør nå vil jeg gjerne vite hva dere liker å lese om. Hva vil du lese om?

22.07.11 endret Norge

Dette om Oslo og Utøya har spredt seg utrolig mye, til å med gjerningsmannen Anders har blitt TT (trending topic) på twitter. I går var den verste dagen siden 2. verdenskrig, altså for 60 år siden. Det er flott at flere kjente folk har sendt ut sine "prayers" til Norge. Blant annet Obama, Joe Jonas, Jasmine Villegas og Kenny Hamilton.


Norge må holde sammen, dette er viktig bevis på at vi alle må prøve å lage et bedre og trygt samfunn.

Mine mål for sommerferien

  • Lese flere bøker fullt ut - Uff, jeg er IKKE godt i gang. Har en bok som jeg tar med meg rundt omkring, men får ikke lest den. Okei, i dag SKAL jeg begynne å lese! Hmm, høres mer fristende ut hvis jeg setter meg ned med litt kakao og en god bok. Høres mer fristende ut nå. Må jo være i litt lese-humør til skolen igjen.
  • Finne på mye morsomt med venner! - Dette punktet er vel det jeg er mest god i gang med. Har vært på campingtur med fem av mine beste venner, sovet i telt med Kenneth og Bendik, fått sett igjen Kamz flere ganger selv om hun har flyttet, hatt Irmelin på besøk osv. Men mer moro skal det bli!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Lage ny musikk - Jamme litt på keyboardet/gitaren og få fram nye sangtekster :) Love it!
  • Trene og tøye ut mye - Jeg vil ikke være stiv som en stokk og svak som en snegle når sommeren er over altså, og i sommeren når det er så fint vær må man jo motivere litt!
  • Lage god mat og drikke! Finne nye smoothie- og snacksoppskrifter kan jo komme til hjelp til annledninger :)


Hva er dine mål for sommerferien?

Chilling

Har hatt en venn på besøk og nå chiller jeg foran pc'n med musikk. Utrolig trist det med eksplosjonen i Oslo, R.I.P. de som er omkommet.


Foto: Privat ©

Flere som har hørt om eksplosjonen? :/

Thank u Matilde

Da har jeg laget meg ny blogg, igjen. Uff, nå har jeg blitt en av de som lager ny blogg oftere, klarte å holde meg i over et år med den første bloggen min, men så ville jeg ha en forandring og nå er jeg her. Jeg liker å blogge i sommerferien når det så dårlig vær ute som det er nå (ikke det at jeg ikke liker å blogge når det er sol altså). 

Grunnen til overskriften er "Thank u Matilde" er fordi hun fant på bloggnavnet for meg. TUSEN TAKK. Jeg bruker nemlig alltid over hundre år på å finne bloggnavn.

Joa, da ser jeg fram til flott blogging. Og sånt. :-) "Photography is a way of feeling, of touching, of losing. What you have caught on film is captused forever... it remembers little things long after you have forgotten everything."

+ Legg meg til som venn
hits