Loveit

Ting fra Bikbok som jeg diiiggeeer, spesielt vesken! Har sett på en sånn veske fra Morris, men den kostet over 1000 kr og denne kostet bare 299. Dessverre har jeg kanskje litt for mange vesker...

 


Tycks?

Outfit 29.09.11

Utrolig varmt ute og fin sol, da betyr det solbrilletime, woho! Skal straks på kino med Vilde, vi prates!

Skjerf & genser - Gina Tricot, tights - X-Company

Synes om outfitet?

For deg som retter håret

Når du retter håret sliter det jo på håret (hvis du ikke har en innebygd varmbeskyttende ting i rettetangen din). Derfor anbefaler jeg at du skaffer deg en varmebeskyttende hårspray som du bruker før du retter det, slik at det ikke sliter. 

 
//canon eos 1000D  Hårsprayen koster 60 kr på Vita.

Jeg retter panneluggen min og det som er nærmest ansiktet utrolig ofte for tiden pga jeg synes det er så utrolig irriterende når det er krøller der, spesielt når det er krøller nederst i luggen. Jeg har ganske mye fall i håret så det er grunnen. Greit at jeg har det andre streder, men liker det ikke når det er krøller nederst i luggen.
 

Prøvd denne før?
Retter du håret ofte? 


Ny sang på spillelisten

Omg, elsker denne sangen! Dere må bare høre den! 

Svar på spørsmålsrunden - VIDEO

Jeg er rar, jeg vet det. Mascaraene jeg nevnte heter Volum Million Lashes og Sexy Curves, og HER er linken til veskevideon.

Tycks om the video?

Outfit 26.09.11


sløyfe og skjerf - H&M, tights - Gina Tricot, Sko - Pieces

Tihi, gikk for leopardprint i dag på både tightsen, skjerfet og sløyfen. Nå skal jeg øve til noe engelskgreier og så blogges vi senere søtnoser!

Hva synes du om outfitet?

Siste innkjøp

Var kjempe koselig med Kamz på besøk! <3 Både i går og i dag var vi i byen og storkoste oss. Her er mitt siste innkjøp:


Lue fra H&M, haha, synes den var så søt!


Lue fra Only.


Sko på salg fra Pieces.


Gosh eyeliner og Eos fra Vita.

Hva synes du om innkjøpene?

Verdens koseligste jentekveld

Har hatt en utrolig koselig jentekveld med Nelly, Emma og Ingrid i dag. Vi danset, fikset håret, sminket oss, hadde photoshoot, spiste goddis og drakk brus (selvfølgelig) og hørte på musikk. Her har dere noen bilder:

Hva synes dere om bildene?

No day is so bad it can't be fixed with a nap

Formen min er mye bedre ettersom jeg har fått sovet litt og tatt det med ro. Men nå skal jeg straks legge meg, skal prøve å være litt energisk i morgen tidlig (noe som det er 4 % sjanse for).


Savner sommeren 2011...

Når pleier du å legge deg?

Syk...

Dro hjem fra skolen i dag pga har helt sykt vondt i hodet og føler meg ikke spesielt bra. Har prøvd å gjøre det litt koselig for meg selv ved å tenne et lys, ha noe varmt å drikke, og bare slappe av. Haha, høres litt klisje ut.


Jeg er ikke den eneste som er nokså slapp i dag som dere ser...

Sorry for ipod bilder, men orker ikke å ordne med kameraet nå.

Noen andre som er syke i dag?

Sløyfe i håret - Hot or not?

Synes det er så søtt med sløyfe i håret! Hva synes du? Hot or not?//weheartit

Må bare dele denne videon

Hvis dette ikke kalles talent, vet ikke jeg hva definisjonen av "talent" er lenger.

Synes?

Hva har jeg i vesken-video

Noen sendte inn spørsmål til spørsmålsrunden og lurte på om jeg kunne vise hva jeg har i vesken min, så jeg lagde en egen video for det. Sorry for det dårlige lyset, men håper dere liker den for det. Enjoy!

Hva synes du?
Burde jeg fortsette med lignende videor? 

Gudstjeneste

Vært en utrolig koselig overnatting! Vi ble vekket av den fine alarmen til Silje siden vi skulle på gudstjeneste i dag forhold til konfirmasjonen vår. Der hørte jeg hvertfall den lengste preken jeg noen gang har hørt.


Nydelige Silje utenfor kirken.

Skal du/Har du konfirmert deg kristelig eller borgelig?

Jentene på overnatting

Har vært en utrolig koselig dag! Aurora og Silje overnatter hos meg, vi har sett på film og kost oss med pizza og goddis. Silje og jeg facerapet Auro helt forferdelig også, så det tok en jobb å skrive til alle sammen "facerape" til alle etterpå. MEN det var verdt en god latter. <3


Kattepusen min liker seg oppå Auro tydligvis.


Vi så på filmen Easy A, elsker den filmen!
<3

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i kveld?

My playlist atm

Her er de sangene jeg hører mest på for tiden. Kunne ikke tenkt meg et liv uten musikk!

Just A Friend - Jasmine V

Last Friday Night - Katy Perry


Wish you were here - Avril Lavigne


Don't cha - The Pussycat dolls

Hørt noen av disse?

New shoes

Nå har jeg sittet leeenge og holdt på med design. Ser jeg en til HTML kode nå eksploderer hodet mitt. 

Det var veldig koselig i byen i dag med Auro, Emma og Nelly. På DinSko var det sko til 29 kr som egentlig 299 kr! Og vi alle vet hvor mye jenter føler seg i himmelen når det er 90 % avslag på slike ting! Så derfor måtte jeg bare kjøpe meg noen sko jeg likte veldig godt!Hva synes du om skoene?

The city

Stikker til byen strax, lunch med familien, og litt shopping med venner etterpå. Flott måte å feire fredagen på!

Dette er da meg i dag. Ha en flott fredag videre snupper!

Spørsmålsrunde

Jeg har faktisk aldri hatt en spørsmålsrunde på bloggen før, men har jeg jammen meg tenkt til å ha en. Det er TRE kategorier jeg kommer til ha i videon med svarene.

  1. Om bloggen
  2. Om meg (lol)
  3. Filmen

Får ofte mange spørsmål rundt omkring om hvordan jeg fikk filmen på kino, når jeg startet opp med filmen blablabla, så her får dere nå sjansen til å få svar for nå føler at jeg har svart på tusen like spørsmål tusen like ganger. :pTusen takk for spørsmål, jeg kommer til å svare på dem innen en uke på video! :)

En scene - mange tabber

Har ikke snakket så mye om filmen på bloggen, men den filmen vi fikk pengestøtte til å lage hadde vi en scene som vi tabbet oss ut på MANGE ganger. Her er en liten video av mange av tabbene, tihi.

Tycks?

App Anbefaling #4

Nope, har ikke sluttet med app anbefalingene, tihi! Denne gangen skal jeg anbefale et avhengiende, tidsfordriv-spill. To av venninnene mine spiller det så fort de har sjansen, haha. Jeg snakker om Rat On A Skateboard

Utrolig populært spill, og jeg må innrømme at det er ganske gøy!

Har du spilt det før?

Chocolate milk for life

Vet ikke hva det er med meg og engelske overskrifter.. Uansett, nå sitter jeg og skyper med folk og drikker sjokolademelk lizzooom. Sykt chill!

Liker du sjokolademelk?
Du skal i daaag da?

Bilder fra filmkvelden

I går så skulle jeg legge ut bilder til dere av filmkvelden med Helene, Silje, Auro, Emma, Annie og meg, men bildene ville ikke lastes opp. Men nå er de her, jippiii.


Godteri-modellen.Vi så på "Kongen av Bastøy", drit bra film! Anbefaler den sterkt. Utrolig koselig kveld, tihi.

Hva synes du om bildene?
Har du sett Kongen Av Bastøy? 

With ma homies

Har nettopp kommet hjem fra Auro og Annie. Helene og jeg var på besøk og vi lagde toast, så litt på TV og gjorde lekser mens vi hørte på musikk. Veldig koselig! Nå skal jeg stikke og spille litt basket og deretter blir det filmkveld med jentene.


Haha, Annie hadde lonerparty.


Jentene mine. <3

Dere skal i kveld da søtiser?

Ullgenser

Nå vil jeg vise dere en av yndlingsgenserene mine. Den er grå, veldig deilig og varm. Det følger med hals på den og en liten bølge-bøye-ting nederst på genseren. Utrolig fin nå som det bare blir kaldere og kaldere etterhvert.
Husker ikke hvor jeg kjøpte den, men merket er hvertfall Yessica.

Hva synes du?
Liker du også gode, varme gensere? 

Dancing is like dreaming with your feet

Har nettopp kommet hjem fra dansingen. Sinnsykt gøy! Går på dansestilen funk, anbefaler dette hvis noen har lyst til å lære seg en ny dansestil.

Liker du å danse?

Filmkveld med girlza

I dag tok Auro, Emma og jeg bussen inn til butikken pga det innmarri dårlig været (jeg ble helt gjennomvåt da jeg ventet på bussen, glemte at det fantes paraply). Der kjøpte vi oss litt goddis og leide film, deretter dro vi hjem igjen og så på filmen. Utrolig koselig!

 

Elsker Hilary Duff, så jeg ble glad for at det ble dette valget. Morsomt å se hun i denne rebelske rollen.

Har du sett filmen Surviving Summer?

mini-video fra K&H timen

Da jeg kom hjem fra skolen i dag koste jeg med iskaffe og toast, mmm. Var faktisk en ganske morsom skoledag, og jeg fikk 6 på samfunnsfagprøven! Helene og jeg hadde filmet litt med iPoden, så her får dere en liten video fra den "interessante" K&H timen.

Jeg er fullt klar over at slutten ble litt dårlig, men vi sier en del private ting i disse videoene, lol.

Synes du K&H er gøy? 

its sunday, sunday...

Har vært en veldig koselig dag. Først Oslo, og da jeg kom hjem kom Emma på besøk. Vi hadde det veldig koselig, men i morgen er det skole så nå får jeg vel være flink jente og legge meg.

Nydelig bilde ikke sant? NOT, men hadde ikke noe annet bedre bilde fra dagen... Ser ut som en 8-åring.

Du gjort i dag da?

Cafe i Oslo

Tusen takk for kommentarene deres i forje innlegg, leserne har alltid rett! Nå chiller jeg på en cafe i Oslo, blogges!

Vært på Waynes Coffee før?

The truth

Jeg innrømmet det, jeg savner å blogge. Iiik. Som sagt var jo en av grunnene til at jeg sluttet var fordi jeg hadde så mye å gjøre for tiden, både av film, skole og musikk (dans og piano). Men nå som premieren på filmen er ferdig, er det ikke så mye å styre med lenger.

Men jeg har lyst til å begynne å blogge igjen for jeg blir så inspirert av alle disse flinke bloggerne. Jeg kommer ikke til å skrive 7 innlegg hver dag og ha perfect pictures i hver av dem, men jeg skal prøve så godt jeg kan når jeg har lyst til å blogge.

Hva synes du er best?"Photography is a way of feeling, of touching, of losing. What you have caught on film is captused forever... it remembers little things long after you have forgotten everything."

+ Legg meg til som venn
hits