Godt nyttår!

Feirer nyttårsaften hvert år med Kiri og Anna Emilie med familiene våre. Det er så koooselig! Vi har nettopp spist og nå skal vi straks lage en film, I LOVE MAKING MOVIES. Selv om det var Anna Emilie som foreslo det faktisk.
OH GOD CHECK OUT THIS FOOD. I LOVE FOOD. Sorry, har nettopp fått i meg food så da blir jeg litt rar. Heh.

Hva gjør du denne nyttårsaften?

2012 kommer til å bli fett!

2011

Her har dere en liten oppsummering av det mest spesielle som har skjedd for meg av det året som har gått:

I slutten av mars sendte jeg inn søknad om pengestøtte til min første film En Boks Full Av Ønsker som ble godkjent i starten av mai!

Også ble jeg fjorten år i August gitt!!

Også var jeg i mitt første intervju med lokalavisen om filmingen!

Etter en lang filmperiode, kom filmen på kino 2. september 2011! DEN dagen ble drømmen min oppfylt.Jeg fikk til å med møte eieren av kinoen, det var gøy, mehe.

Og så startet jeg på min andre film, Kriminell dansing!

 

Siste skoledag på skolen i Tønsberg, og da sang Matilde og jeg foran hele skolen.

Også var det avskjedsfest i Desember med de 17 beste folka fordi jeg skulle flytte denne vinteren.2012 blir et spennende år for meg ettersom jeg nettopp har flyttet, så da blir det ny skole med nytt miljø og nye folk. Spennende, men gruer meg også bittelitt... Da ønsker jeg alle et godt nyttår, og håper det nye året blir helt swag!

Har 2011 vært et bra år for deg?

Dagen i dag

Denne dagen har jeg fått gjort kjempemye! Først fikk jeg kjøpt ormekur til pusen, så var det en tur på IKEA og deretter var jeg i et lite selskap og ble enda bedre kjent med noen jenter som jeg møtte for flere år siden.


 Meg i kveld, tihi.

Klipte meg forresten i går. Fikk vekk de slitte tuppene og knutene, også har jeg tynnet håret, deilig med ikke så tykt hår lenger!

Har du fått gjort mye i dag?
Synes om min litt-nye frisyre?

Stakkars pus

Uff, katten min ser ut til å ha fått bendelorm eller noe mark-lignende, så jeg skal dra og kjøpe ormekur i dag.Hun var ikke så veldig fotogen i dag kan man si.

Har du et dyr som har fått noe lignende?

Ny genseer

Kjøpte en genser på salg til 49 kr på Cubus, synes den var litt søt, mihihi.


Armene på genseren er ROSA, ikke rød... Merker at den fargen ofte blir feil på bilder når det kommer til klær.

Synes om genseren?

Nytt design (igjen)

Jeg fant et gratisdesign jeg synes var veldig fint, og så brukte jeg litt html koder og sånt til å legge til sånne følg meg-knapper til facebook, youtube osv. Jeg skal få laget en header snart!

Dette er hvordan orginal-designet ser ut:

Guro som har laget dette designet er kjempeflink!

Hva synes dere?

Photo; Hjertesteiner
     //canon eos 1000D - redigert i picnik

Fikk disse nydelige steinene i julegave av Ingrid, de er så søte!

Hva synes du om bildene?

smile to the world and the world smiles backMeg tidlig på morningen uten sminke.... Uansett, i dag morges løp Heine og jeg som noen gale til Waynes Coffe fra trikken for å rekke enda en trikk etterpå, og som de supermennene vi var rakk vi det, oh yeah.

Synes om bildet?

På toget

Liker du å kjøre tog?

Almanakken minJeg er en som er veldig flink til å surre og glemme avtaler, og en almanakk er en perfekt løsning for å huske planer som er lenge til, eller fritidsgreier som skjer på forskjellige dager i forskjellige uker. Jeg bestilte min i sommer,  i størrelsen liten fra den svenske siden personligalmanacka.se/SE/, men nå har det jo kommet en norsk side for disse almanakkene HER.

Har du almanakk? Eller lyst på?

Domino - Jessie J

Har Heine på besøk, kjempekoselig! Vi har spist iskrem, drukket "hjemmelaget" cola og bare slappet av i nuet. Må bare vise dere Jessie J sin nye musikkvideo av den norske regissøren Ray Kay, sangen er så fengende! 

Elsker Jessie J, en av favorittrartistene mine!

Hva synes du om sangen/videoen?

Nydeligheter fra Elf

Sitter på toget nå, så bestemte jeg meg for å surfe litt på elf sin nettside. Det er kjempe billig ting på den siden, pluss at det er så bra! Fikk en kost av kusinen min derfra, den er sykt myk og deilig, mehehe.

 

Det er kabuki kosten (nummer 2) som jeg fikk av kusinen min, im in loooo-oove.
 


Amethyst og Charcoal øyenskygge.

 


Mystic moss og Passionate Purple pigmente øyenskygger.

Ja, det er noen ting jeg ikke hadde hatt noe imot å ha hjemme hos meg (unntatt den andre kosten som jeg allerede har da). Nesten alt dette koster rundt 30 kr, CHEAP!

Har du noe fra Elf?
Hva synes du om merket? 

Vinneren av filmpakken

Trakk vinneren av filmpakken i dag, jeg trakk vinneren på denne måten.

1. Først så skrev jeg opp navnene på et ark.2. Så klippet jeg navnene ut...

3. Og til slutt lå jeg de oppi en boks, lukket øynene og trakk en tilfeldig lapp. Og vinneren ble...Der så det ut som det lå veldig lite lapper oppi der, men de ble trøckt bakerst i det hjørne der bare sånn til info, hehe.

Gratulerer til Tina Sakshaug som vant filmpakken!

Happy face

Haha, jeg tenkte at siden iPhoner kan dele internett så burde jo xperian min også det. Så bare gikk jeg på instillinger og fant noe som het flyttbart wifi-nettverk eller noe, og siden jeg har gratis surfing på mobilen så bare laget jeg et wifi passord og sånn og etter 1 minutt så har jeg laget et trådløst nettverk. Så jeg har altså gått rundt uten internett fordi jeg ikke har prøvd det før nå, lol.


HAPPY FACE.

Irmelin overnattet hos meg i natt, kooselig. Og så dro vi og Randiane på Waynes Coffe, mimimi.

Hva har du gjort i dag? Kreativt spørsmål.

Goood juuuul!

Hei kjære og søte mennesker! Har dere hatt en fin jul? Det har jeg! I går ble det så mye julegreier at jeg fikk ikke blogget, i tillegg til at jeg ikke har tilgang til nett på macen min, for vi har ikke trådløst nettverk på det nye stedet ennå. Nå deler snille Irmen internett fra iPhonen sin så jeg får blogget nå, jippi!

Noen at the moment bilder:

Nå skal jeg drikke opp gløggen min og så bloggas vi senere!

Har dere hatt en fin juuul?

Vi synger Skyscraper på skolen

Har blitt både spurt på twitter og bloggen om jeg kunne legge ut videoen fra da Matilde og jeg fremførte "Skyscraper" på skolen, så jeg valgte å laste den opp. Jeg vet at jeg ikke er så spesielt god, men håper dere liker videoen. :-)  (Jeg er brunetten btw).

Uff, jeg vet jeg ikke treffer tonene hele tiden, men jeg ble drit nervøs når det satt minst 300 mennesker foran meg. Pluss at jeg hadde et ekstra ansvar siden jeg spilte piano også, men det gikk heldigvis fint.

Synes?...

Shopaholic serien

Har dere sett filmen "En shopaholicers bekjennelser"? Vel, jeg leser den serien i bøker, og forfatteren er kjempeflink til å skrive humoristisk. Hvis du liker å lese engelske bøker og er jente, kanskje du vil begynne å lese Shopaholic-serien?

Lest en av bøkene i denne serien før?

Bilder fra byturen

Her er litt bilder fra da Auro og jeg var i byen i dag.
Julestemning i byen.


Finfine jakken til Auro, mihihi.


Denne pastaretten var så mettende at jeg holdte på å spy, men den var god da, lol.

Synes om bildene?

Those shoes

Aurora og jeg var i byen i dag, superkoselig! Selv om jeg ble veldig kvalm av for mye pasta... Uansett, jeg kjøpte disse skoene på salg for 199 kr. Må innrømme at jeg elsker sko, mehehe.Det er ikke ekte pels. Hvis de ser litt skitne ut så er det fordi jeg brukte dem ganske mye ute da vi var i byen, tihi.

Hva synes du?

En onsdagskveld

Sitter godt med tøflene på, magasinet Mag, og med verdens søteste pusekatt ved siden av meg. Mer avslappende blir det ikke.Verdens søteste jenter ga meg disse tre gavene på avskjedsfesten i går, uff, de er altfor snille. Vi blogges senere søtiser.

Hva gjør du i kveld?

Deilig med ferie

I dag har Kenneth og jeg bare ruslet litt rundt ute og laget pitabrød-kebab-ting, wihi. Nå slapper jeg av under dyna og ser på en serie på macen. Åh, det er så digg med juleferie!

Fant noen søte julebilder på weheartit, får så mye inspirasjon!


Aww, de to nederste er så søøte, tihihi.

Synes om bildene?

I love you

Det var kjempekoselig i går! Var så utslitt at jeg sov til kl 12 i dag, tar ikke lang tid før jeg snur hele døgnrytmen min... Vi var 18 stk i går, noe som førte til tre store pizzaer gikk bort, to store isbokser og 10 brusflasker. Her er noen bilder fra i går.


Emma er i partyhumør!


Søte Tina og Andrine <3

Også var det så nydelige mennesker som skulle posere for kameraet, og så må en raring komme inn i bilde.

Stakkars Andrine har brukket håndleddet...

Det er så digg med juleferie! Tror jeg skal starte den med en stor kopp kakao (som jeg for det meste gjør hver dag) og så får jeg se hva dagen bringer meg videre. 

Hadde du en fin dag i går?

En viktig dag

Dette er en dag jeg kommer til å huske resten av livet. Dette er min siste dag på skolen før jeg skal flytte. Matilde og jeg sang Skycraper og We Found Love foran hele skolen i dag, jeg holdte på å kaste opp av nervøsitet. Jeg skal ha en avskjedsfest etterpå, kommer til å bli litt trist, men samtidig gøy!

Flinke Hannah og Julie som også sang:

Zuzanna og Julie:

Også var det meg og Matilde...
 

Bildene er fra videokameraet, så ble bedre film enn bilder for å si det sånn, mehe.

Hvilken dag slutter du på skolen?

 

Hjelp familier i nød

Hvert 8. menneske må gå timesvis hver dag for å hente vann fra en skitten dam eller elv. mycharitywater.org er nettside som samler inn penger til mennesker som ikke har tilgang til rent vann. Se på videoen under. Tro meg, det er verdt å se på den.

Jeg har laget en kampanje på denne siden, og mitt mål er å samle inn minst 500$ som kan hjelpe 25 mennesker med tilgang til friskt vann. Det endrer et liv stort. Tenk hvor ille EN person har det hver eneste dag uten rent vann. 1 milliard mennesker lever slik i dag.

For å donere til min kampanje til folk som trenger det, kan du gå inn på mycharitywater.org/makecleanwater (trykk på linken) og da gjør du en stor forskjell. Om 18 måneder blir det sendt bevis tilbake med på bilder og detaljer på hvordan vi har hjelpet dem. Lag gjerne en egen kampanje for å samle inn penger til de som trenger det. Man kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.

Hva synes du om dette?

Den følelsen

Når det er en periode hvor det skjer mange små ting som gjør deg sur, irritert og lei deg, og så er det bare DEN ene, siste lille tingen som gjør at du braser ut i gråt og føler deg ødelagt.
Denne sangen må dere høre

Hei folkens! Wow, tusen takk for de koselige ordene deres i noen av kommentarene i forje innlegg, det var utrolig koselig å høre noen tilbakemeldinger. Jeg må bare vise dere denne sinnsykt fine sangen. Den beskriver følelser så utrolig bra, yndlingssangen min! Se på teksten så skjønner dere hva jeg mener.

Hva synes du om sangen?
Følt det sånn du også?

Vinn filmpakken!

Siden dere har vært så utrolig støttende lesere, så tenkte jeg å gi dere en liten julepresang nå som det er snart jul!

Du kan vinne filmpakken med den første filmen En Boks Full Av Ønsker OG den nye filmen Kriminell Dansing som jeg har regissert. Du blir den første da til å få Kriminell dansing på DVD, til å med før skuespillerene!

Det eneste du må gjøre er...

- Like facebooksiden til Kriminell Dansing HER og min egen side HER.
- Si hva det første skrittet var til at det første filmprosjektet startet
(ikke noe lange greier)
- Kommentere fullt navn og e-post adresse/blogg sånn at jeg kan kontakte deg hvis du vinner.
(Jeg ser på navnet om du har likt sidene på facebook)

Trenger du litt hjelp med svaret trykk HER, men er noe kopiert så er du dessverre ikke med i trekningen.

Da er det å bare kjøre i gang! En tilfeldig vinner blir trukket litt før jul (men må ha rett svar selvfølgelig). Lykke til!

Idol 2011

Heiet egentlig på Vegard jeg da, men Jenny er superflink hun også så gratulerer til hu! :)

Hvem heiet du på? (hvis du så på Idol da)

Flytte

Jeg skal da flytte til Oslo etter jul. Er kjempe spent, men også nervøs for å begynne på ny skole. Noen som har begynt på ny skole før og har noen tips eller kan si hvordan det var første skoledag?Kriminell dansing filmcoveret!

I dag hadde Ingrid, Silje og jeg photoshoot til filmen "Kriminell dansing". De som modeller og jeg som fotograf. Kjempe spent på hva dere synes, hva synes dere?
Da var julestemningen i gang

Tror ikke jeg har fått så mye julestemning før i dag. I dag var Silje og jeg flere timer i byen og handlet inn julegaver. Da jeg kom hjem satt jeg meg ned med julemusikk og pakket inn alle gavene, og nå må jeg gjøre de siste leksene mine. Tuddles.Har du fått julestemning?
Har du begynt med å pakke inn julegaver? 

Sminken og produktene mine VIDEO

Her er videoen jeg lagde til dere! Håper dere liker den! 

Hva synes dere om videoen?

Lager video til dere

Jeg har ryddet i sminken kjempelenge i dag og så filmet jeg en sminkekolleksjonen min-video til dere! Men det var så dårlig lys første gangen jeg filmet og redigerte det, så filmet på nytt med litt mere lys og sånn. 

Gleder du deg? Tihi.

Digg morgen

Toast og kakao ♥ Åh, det er så digg med hjemmeuke! Selv om vi har en del lekser å gjøre da, mimimi. 

Hva skal du i dag?

Laptop veske

Fikk denne søte laptop vesken av Emma fordi pc'n hennes var for stor, tihi. Og alle som kjenner meg vet at jeg eeeelskeeeer leopoard mønster <3

Hva synes du?

Twitter brukernavn?

Uff, jeg bytter alltid twitternavn for jeg sliiiter med å finne et. Jeg synes liksom fornavnet og etternavnet mitt blir så kjedelig, ble lei av det etter en dag... Så hvis du kan finne et brukernavn til meg så har jeg veldig lyst til at det skal ha noe med film å gjøre siden jeg elsker å drive på med film, og navnet mitt Tina i det :)

Hvis du har det beste forslaget lager jeg en vurdering av din blogg!


Twitter

The past days

Den andre bloggtingen tok evigheter når det kom til å laste opp bilder, så kommer til å blogge om hverdagen min her, så bruker jeg det andre bare som filmblogg, så jeg kommer til å oppdatere hver gang om filmgreier :)

Så, da får jeg vel ta en liten gjennomgang av de to siste dagene...

Kino og så på "New Years Eve" med Cornelia, Ingrid og Silje.


Vi må jo få i oss litt mat før filmen starter. :)


På bussen.


Maaat <3


jo hehe vi er bare så nusselige mimimimimi.

Og i dag så blåste det noe helt sinnsykt og regnet pisket over hele meg, jeg har bare et bilde for å vise hvordan jeg så ut da DET vindslaget kom:

"

Har du sett New Years Eve?

Hjemmesiden min

I går så lagde jeg meg en hjemmeside pga dette med film og sånt, og på den siden så har jeg lagt til en blogg-meny hvor jeg tror jeg kommer til å blogge isteden. På den siden blir det enda lettere for meg å svare på spørsmål om film og sånt, for de fleste av dem kommer inn på bloggen min her. På den hjemmesiden får jeg alt samlet av både videoer og bilder osv. Hjemmesiden:
tinasfilmer.webs.com 
(her kommer jeg alltid til å legge ut bilder og videoer på startsiden)

Kom rett til bloggen på hjemmesiden:
http://tinasfilmer.webs.com/apps/blog/ 

Jeg kommer fortsatt til å lage videoer og sånt, jeg blir like aktiv med den hjemmesiden som bloggen. :) Hjemmesiden blir jo en filmblogg, men på menyen kan du trykke på "Blogg" hvis du er litt mer interessert i det vanlige jeg gjør i hverdagen, noe som jeg vedder på ikke er mange, tihi.

Hva synes dere om ideen min?

Siste filmdag

I går hadde vi vår siste filmdag, her er en liten film fra det.

Vi skal ringe Tønsberg Kino så skal vi se om vi får vist den der, takk for all støtte! :)

Smokey eyes

I går kveld ble jeg litt inspirert av et bilde i Costume med smokey eyes, så jeg prøvde å lage en liten egen variant. Sminken ble veldig dårlig på bildene for jeg har gått hele dagen med det og det har gått ganske mye vekk.


Jeg brukte ikke mascara fordi jeg har svarte øyevipper, men når du har smokey eyes kan det være lurt hvis du har lyse vipper.For å vise dere det bedre har jeg tenkt til å lage en videoblogg, men jeg gidder ikke hvis ingen har interesse for det, såeh, ja.

Skal jeg lage en videoblogg om hvordan jeg lager smokey eyes?

Nice evening

Kenneth har nettopp vært her. Vi lagde kakao, spiste litt snacks, så på TV osv. Og jeg måtte jo selvfølgelig få han til å se Hellcats med meg, mwihi. 


Vi måtte jo selvfølgelig kose litt med pusi også <3


Jeg må virkelig begynne å slutte med å ta bilder i speilet med kameraet trøckt oppi trynet.

Hatt en fin dag? 

Videoblogg på skolen

Jeg lagde en liten video på skolen i dag, men det var myyyee lyd i bakgrunnen pluss gutter som har det gøy med å tulle med kameraet.

Laget videoblogg på skolen før?

Pancakes in the house

Jeg har nettopp blitt ferdig med å øve til et bokforedrag, jeg skal snakke om en dårlig bok som man såvidt forstår en dritt av. Uansett.. Jeg har bare laget pannekaker og sånt etter at vi var på badeland, hehe.


De var dessverre ikke like gode som de ser ut som.


gøy-å-ta-bilde-i-speilet #1


gøy-å-ta-bilde-i-speilet #2

Hva har du gjort i dag?

Må-gjøre video?

Hei, har tenkt til å ha en må-gjøre video. Kanskje med en venn, noen forslag?


Random til tusen.


Redigert bilde i Gimp

Prøvde meg litt på gimp i går, hva synes du?

Må bare digge bilspill

Har nettopp vært på besøk hos Bendik og Heine, men Bendik måtte tidlig på trening... Vi koste oss med pannekaker og bilspill, mehehe.

 

Ja, selvfølgelig er jeg fjortiss, ser du ikke det?...

Hva har du gjort i kveld?

Gosh produkter

Selv om jeg bare har to gosh produkter, så er jeg allerede in love. Jeg har brukt eyelineren fra gosh nesten hver dag ganske lenge nå, og er superfornøyd! Tenkte å snakke litt om eyelineren, for jeg har ikke brukt øyenskyggen like mye.


//canon eos 1000D

Eyelineren:
- Vannfast
- Holder lenge 
- Lett å føre på under øyet
- Mye i en "penn"

Produktene er IKKE testet på dyr, noe som også er veldig bra. Eyelineren kostet 79 kr på Vita.

Har du noe fra Gosh?

Bilder fra helgen

Var kjempekoselig i Oslo i helgen med Auro, her har dere litt bilder.
Tihi, flinke vi er til å lage mat. Fra ferdigpakken :))

Hva synes du om bildene?
Hvordan har din helg vært? 

Dagens innkjøp

I dag så var Auro og jeg på shopping i oslo, kjempe koselig! Bilder fra dagen kommer senere, først vil jeg vise dere some innkjøp.


H&MVeske fra H&M


Kremmerhuset


kremmerhuset

Hva synes dere om innkjøpet?

Svar på spørsmål om den nye filmen

Traileren er her!!

Nå er traileren for den 2. filmen ute! Wiii! Ikke glem å trykk på HD når du skal se den :)

 

Kosmetikk-kalender

Jeg hadde helt glemt at det var 1. desember i dag jeg, så da folk gikk rundt og snakket om hva de fikk i kalenderen i dag kom jeg på at jeg hadde glemt å åpne den første luken... 

Fikk denne kosmetikk-kalenderen fra en i familien som hadde kjøpt den på båten på Taxfree eller noe sånt.
 

Og i dag fikk jeg...En hvit øyenskygge, woho!

Hva slags kalender har du?"Photography is a way of feeling, of touching, of losing. What you have caught on film is captused forever... it remembers little things long after you have forgotten everything."

+ Legg meg til som venn
hits