Hjelp familier i nød

Hvert 8. menneske må gå timesvis hver dag for å hente vann fra en skitten dam eller elv. mycharitywater.org er nettside som samler inn penger til mennesker som ikke har tilgang til rent vann. Se på videoen under. Tro meg, det er verdt å se på den.

Jeg har laget en kampanje på denne siden, og mitt mål er å samle inn minst 500$ som kan hjelpe 25 mennesker med tilgang til friskt vann. Det endrer et liv stort. Tenk hvor ille EN person har det hver eneste dag uten rent vann. 1 milliard mennesker lever slik i dag.

For å donere til min kampanje til folk som trenger det, kan du gå inn på mycharitywater.org/makecleanwater (trykk på linken) og da gjør du en stor forskjell. Om 18 måneder blir det sendt bevis tilbake med på bilder og detaljer på hvordan vi har hjelpet dem. Lag gjerne en egen kampanje for å samle inn penger til de som trenger det. Man kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.

Hva synes du om dette?

19.des.2011 // 19:13 // Tanker // Kommentarer (1)

Den følelsen

Når det er en periode hvor det skjer mange små ting som gjør deg sur, irritert og lei deg, og så er det bare DEN ene, siste lille tingen som gjør at du braser ut i gråt og føler deg ødelagt.
19.des.2011 // 14:05 // Tanker // Kommentarer (4)

Hvorfor?

Hvorfor er det så mye elendighet i verden? Det er utrolig mye fattigdom rundt omkring, så hvorfor velger vi å mobbe, være frekke mot hverandre og gjøre ting verre når vi er egentlig er så heldige?
 

//canon eos 1000D

05.nov.2011 // 00:26 // Tanker // Kommentarer (5)

Ikke vær redd for å vise hvem du er

Wow, så utrolig mange, søte kommentarer jeg fikk på det forje innlegget. Dere er helt herlige altså! Noen spurte om jeg kunne vise de bildene jeg tok av Jan Thomas, skal gjøre det i neste innlegg.

Jeg så nettopp filmen "A Cinderella Story" med Hilary Duff og Chad Michael Murray. Utrolig bra film, har et veldig bra budskap. Noen gang fått press på at du må prøve å vise noe du egentlig ikke er? Gjør det du selv vil med livet.

Vis at du kan oppfylle drømmen din. Vis frem stilen din. Vis hvem du er. Jeg husker at for 2 år siden fikk jeg en kommentar på bloggen fra en anonym som sa at jeg ikke kunne kle meg (altså at jeg ikke hadde fin klesstil). Vet du hva? Det er greit. Jeg er meg, og jeg har den stilen jeg vil ha. Har noen problemer med det.... So what. ;)

06.okt.2011 // 22:11 // Tanker // Kommentarer (6)
hits